Dan Diaconescu a anuntat pe cine sustine in turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Diaconescu a anuntat, joi seara, ca in turul doi al alegerilor prezidentiale il va sustine pe candidatul PSD, Victor Ponta. El a afirmat ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale, precizand ca are de ales, in turul doi, intre un “sef” si “adjunctul sau”, respectiv intre Ponta si Iohannis. “Propun sustinerea sefului”, a spus acesta.

“Nu il voi vota p e Klaus Iohannis”, a spus Diaconescu, sustinand ca, desi “Victor Ponta a fost si ramane un mare adversar” al sau, seful PSD a promis ca va realiza 20 dintre cele o suta de puncte ale programului sau.

Printre acestea, potrivit lui Dan Diaconescu: stoparea emigratiei electorale, in prima sesiune parlamentara, interzicerea impozitarii pensiilor, marirea alocatiilor copiilor, din deembrie si recuperarea patrimoniului Fundatiei Gojdu.

“Daca nu o face, vom reincepe razboiul impotriva domniei sale”, a precizat Dan Diaconescu, sustinand insa ca el nu “tranzactioneaza” voturile romanilor ci doar le spune “sa nu il voteze pe Klaus Iohannis”.