Dan Diaconescu are probleme in inchisoare

Dan Diaconescu se obisnuieste greu cu viata din puscarie. In primele doua zile, a fost atat de afectat de situatia in care se afla, incat nu a putut sa manance absolut nimic. Mai mult, nici nu a comunicat cu ceilalti detinuti. Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Dan Diaconescu a fost extrem de abatut in primele zile de detentie.

“Din luptatorul de pe ecran, DD era intr-o stare de nerecunoscut! A fost foarte retinut in celula cu noii colegi si nu a avut chef nici sa mai riposteze. A realizat ca trebuie sa isi accepte soarta si, prin intermediul avocatilor, sa mai ceara, in timp, clementa si un regim semideschis, care sa il ajute sa treaca peste anii de inchisoare mai usor”, au spus sursele citate

“Totusi, surpriza a fost mare cand a refuzat sa manance. A motivat ca nu poate sa puna nimic in gura pentru ca este foarte suparat si tot ce i se intampla este nedrept si are cauze politice. Cam asa a stat situatia in primele doua zile, apoi Diaconescu a inceput sa se adapteze la toate conditiile din puscarie”, au mai precizat apropiatii vedetei.

Citeste si: Cristi Danilet, despre condamnarea lui Dan Diaconescu: Din fericire, justitia face ordine si repara drepturile incalcate

Dan Diaconescu a fost condamnat, saptamana trecuta, pentru doua infractiuni de santaj, fiind doua capete de acuzare. Pentru ambele a primit inchisoare cu executare, prima de 4 ani si jumatate de inchisoare, a doua de trei ani. La contopire, a fost adaugat un an de pedeapsa, ceea ce a dus la un total de 5 ani si jumatate de inchisoare cu executare. De la eliberare, Dan Diaconescu, timp de cinci ani nu-si va mai putea exercita profesia de jurnalist, fapt interzis tot prin decizia de miercuri a judecatorilor.