Dan Diaconescu, cap de linie pe lista PPDD pentru europarlamentare

Dan Diaconescu este primul pe lista PPDD in lupta pentru un loc in Parlamentul European, in timp ce presedintele oficial al PPDD se afla pe pozitia a doua, a anuntat purtatorul de cuvant al partidului, Tudor Ciohodaru.

“Lista va fi deschisa de catre Dan Diaconescu, iar pe locul doi este Simona Man, presedintele partidului. Lista este continuata de Alexandru Neacsu, Diana Voiculescu, prim-vicepresedintele PDD, Eduard Dumitrascu“, a anuntat, pentru Adevarul, Tudor Ciohodaru.

De precizat ca mai multi membri ai PPDD au ales sa paraseasca partidul lui Dan Diaconescu, dupa ce acesta a plecat din Romania. Acesta s-au mutat in barca puterii, grupul PPDD de la Senat desfiintandu-se, deoarece nu mai intrunea numarul de membri necesari. 

Reamintim ca Dan Diaconnescu a fost condamnat, in decembrie, la trei ani de inchisoare cu executare pentru santaj. De asemenea, instanta a decis confiscarea de la Dan Diaconescu a sumei de 4.500 euro, echivalent in lei la cursul BNR din data platii. Decizia nu era definitiva si a fost atacata cu recurs.

Vezi aici cum vrea sa candideze Elena Basescu la europarlamentare