DAN DIACONESCU, dupa retransmisia ILEGALA a OTV: Sefa CNA m-a felicitat

DAN DIACONESCU a gasit , pana la urma, modalitatea de a readuce la viata OTV-ul! Nu se mai fac transmisii de sine stattoare dintr-un apartament sau un studio urias si cu dotari de ultima ora, ci prin intermediul unei alte televiziuni!

DD si-a facut loc la ROMANIA TV, televiziunea de stiri care in fiecare seara va prelua emisia OTV. Mai exact, emisiunea va fi transmisa din ceea ce Diaconescu numeste „un studio teritorial” la Bucuresti al televiziunii cu licenta in Italia. Iar studioul respectiv este chiar cel al fostului OTV, de pe Bulevardul Preciziei. Astfel, Diaconescu are un nou OTV mascat: si studio local, si transmisie in casele romanilor.

Reprezentantii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) nu sunt de acord cu schema gasita de Dan Diaconescu.

Citeste si: LOVITURA DURA pentru DAN DIACONESCU, la cateva ore dupa prima emisiune la Romania TV

„Era acelasi program, insa impachetat grafic diferit, cu mesajele obisnuite ale radiodifuzorului respectiv. Singura diferenta a fost pachetul grafic. Se incalca cu certitudine legea audiovizualului”, a spus sefa CNA, Laura Georgescu, conform Mediafax. Aceasta a explicat ca Romania TV nu are trecuta in structura sa de programe retransmisia de programe.

In contrast, DAN DIACONESCU nu isi face griji despre viitorul noii sale vechi emisiuni, mai ales ca seful CNA, Laura Georgescu ar fi laudat proiectul.

Citeste si: Dan Diaconescu a avut aseara prima emisiune la Romania TV. Uite cum aparut

 „Chiar astazi (n.r. miercuri) am vorbit cu dansa(n.r.-Laura Georgescu). A zis ca a vazut emisiunea, i-a placut, m-a felicitat, mi-a spus ca sunt unul dintre cei mai buni moderatori, nu mai stiu exact cum s-a exprimat. A zis ca membrii familiei ei sunt fani, erau spectatori ai OTV inainte sa se inchida. Am vorbit sa vina in emisiune, a acceptat, o sa fie la noi in emisiune in zilele urmatoare.”

Contractul dintre DD si Romania TV expira la sfarsitul acestui an, spune jurnalistul.

“Semnalul pleaca de la Bucuresti la Roma, se ridica pe satelit si este apoi preluat de Romania TV. Pana la sfarsitul anului, pentru sase luni. Relatia este si inversa: OTV retransmite semnalul Romania TV in Italia, iar ei preiau emisiunea mea”, a declarat Diaconescu intr-un interviu acordat paginademedia.ro.

Lui Dan Diaconescu i s-ar parea „culmea” ca emisiunea transmisa pe Romania TV sa fie interzisa.

„Inca nu exista, desi ma astept sa apara, o lege prin care sa fie interzis ca Dan Diaconescu sa apara la televizor, chiar si in Constitutie. E o gluma, nu este nimic ilegal, e doar o emisiune la Romania TV,” a explicat realizatorul pentru Romania libera.

Acesta a mentionat ca emisiunea se numeste „OTV”, si de aici ar surveni confuzia ca ar fi vorba de sigla vechiului post, inchis in Romania din ianuarie 2013.