Dan Diaconescu își pregăteste revenirea pe sticlă! Fostul realizator vrea să dea lovitura!

Dan Diaconescu își pregăteste revenirea în forță pe micile ecrane. Fostul prezentator încearcă să dea lovitura.

Dan Diaconescu, care a dispărut din lumea televiziunii de ani buni, ar putea face o mișcare neașteptată. Fostul om de televiziune are interdicția de a vorbi în public, după ce a fost condamnat pentru șantaj.

Dan Diaconescu se pare că vrea să revină în lumea televiziunii, fostul prezentator și patron de presă depunând la Curtea de Apel Apel Bucureşti o cerere pentru a scăpa de interdicția de a vorbi în public.

Dan Diaconescu a făcut furori cu emisiunea pe care o prezenta la OTV. A devenit atât de popular încât a creat și un partid politic, unde a obținut un scor uluitor la acel moment, peste 17%. Între timp formațiunea s-a destrămat și aleșii au migrat pe la alte partide, conform Capital.

Fostul patron al OTV se gândește să revină din nou pe sticlă, dar așteaptă să-i expire interdicția. Încă nu s-a gândit exact unde și cum, dar cu siguranță testează mai multe variante. Conform surselor Capital, el ar dori să reia formatul OTV și i-ar plăcea să revină la Rtv, unde a mai fost angajat.

„Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a spus Dan Diaconescu pentru cancan.ro, când a fost chestionat în privința revenirii sale pe micul ecran.

Sursa foto: realitatea