Dan Diaconescu: Ponta a zis ca finala prezidentiala se va juca intre Antonescu si mine. Dar eu am o sansa istorica!

Fondatorul PP-DD Dan Diaconescu a declarat ca Victor Ponta i-a spus ca turul doi al alegerilor prezidentiale din 2014 se va juca intre candidatul USL si Diaconescu si a adaugat ca, desi candidatul USL are cele mai mari sanse, el va avea o sansa istorica, pentru ca este opusul candidatului PNL sau PSD.

“Ponta a zis acum cateva zile ca finala se va juca intre Antonescu si mine, dar daca nu va fi asa, probabil ca finala va fi revansa de la Targu Jiu, adica Ponta si Diaconescu. Candidatul PSD se va clasa pe primul loc in turul intai, e evident. Dar eu am o sansa istorica, eu reprezint cu totul altceva. Eu sunt opusul candidatului PNL sau al candidatului PSD”, a spus Dan Diaconescu la B1 Tv.

“Noi suntem tara Escu. Atunci e evident ca urmatorul presedinte va fi unul dintre noi trei, Diaconescu, Antonescu sau Oprescu”, a completat Dan Diaconescu.

Liderul PP-DD l-a ironizat apoi pe presedintele PNL, afirmand ca in cazul in care va izbucni un razboi dimineata, va fi o problema cu Antonescu presedinte.

“Daca izbucneste un razboi dimineata, noi o sa avem o mare problema cu Crin Antonescu presedinte”, a mai spus Diaconescu.

Foto: Romania Libera