DAN DIACONESCU primeste o noua lovitura de la CNA

DAN DIACONESCU, care si-a depus luni candidatura la ALEGERILE PREZIDENTIALE, nu mai poate realiza programul “OTV Live” la Romania TV, intrucat legislatia audiovizualului nu ii permite acest lucru, televiziunea urmand sa difuzeze in locul acestuia stiri si emisiuni in reluare.

Roxana Niculescu, directorul de programe al Romania TV, a declarat ca televiziunea va respecta legislatia audiovizualului in cazul LUI DAN DIACONESCU.

Citeste si: DAN DIACONESCU AR PUTEA PRIMI INCA 7 ANI DE INCHISOARE. DNA A CERUT MAJORAREA PEDEPSEI PENTRU FOSTUL PATRON AL OTV

“Vom respecta legea si decizia CNA. Odata cu campania electorala si cu eventuala candidatura a lui DAN DIACONESCU, Romania TV va difuza jurnale de stiri si emisiuni in reluare in timpul noptii”, a spus Roxana Niculescu, citata de Mediafax.

Romania TV nu a modificat inca programul din aceasta saptamana publicat pe site-ul sau. Astfel, potrivit site-ului Romania TV, “OTV Live” cu DAN DIACONESCU este difuzat in aceasta saptamana zilnic, intre orele 00.10 – 06.00.

Potrivit articolului 68 din Codul audiovizualului, “radiodifuzorii nu pot difuza emisiuni de stiri si dezbateri prezentate sau moderate de oameni politici care detin functii sau demnitati publice ori purtatori de cuvant ai institutiilor publice, precum si de persoane desemnate public sa candideze sau care si-au anuntat public intentia de a candida la alegerile locale, parlamentare sau PREZIDENTIALE”.

CANDIDATURA LUI DAN DIACONESCU LA PREZIDENTIALE, VALIDATA DE CONDUCEREA PPDD