DAN DIACONESCU si VADIM TUDOR, sustinatorii lui VICTOR PONTA contra cost?

DAN DIACONESCU si CORNELIU VADIM TUDOR, presedintii PPDD si respectiv PRM, au schimbat brusc macazul intre turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE si s-au hotarat sa-l sustina in cursa pentru Cotroceni pe “tanarul VICTOR PONTA” asa cum s-a exprimat tribunul. O decizie surprinzatoare luata de doi dintre cei mai vocali adversari ai premierului care au hotarat sa mearga pe mana candidatului PSD.

Conform comisarul.ro, cei doi si-ar fi negociat la sange sustinerea pentru liderul social democrat si in urma discutiilor cu reprezentantii puterii ar fi obtinut sume frumusele. Potrivit sursei amintite, Dan Diaconescu s-ar fi ales cu doar 350 de mii de euro in conditiile in care initial solicitase o jumatate de milion. Mai mult, auto intitulatul reprezentant al poporului are deja in cont 120 de mii de euro, restul urmand sa fie primiti gratie contractului semnat cu televiziunea lui Sebastian Ghita.

CITESTE SI: Dan Diaconescu a anuntat pe cine sustine in turul doi al alegerilor prezidentiale 

Tribunul Vadim Tudor a fost ceva mai retinut si s-a multumit cu “doar” 220 de mii de euro, si in cazul presedintelui PRM mare parte din aceasta ar fi fost virata de omul de afaceri Cornel Ciocan, mai scrie comisarul.ro.

CITESTE SI: UNPR a semnat un protocol cu PRM. VADIM TUDOR il sustine pe PONTA. UPDATE

Sursa foto: jurnalul.ro