Dan Diaconescu socheaza: Vrea ca dosarul in care este acuzat de santaj sa fie judecat dupa alegeri

Dan Diaconescu a facut o cerere soc in dosarul in care este acuzat de santaj. Prezentatorul TV, candidat la Presedintie, le-a cerut judecatorilor ca procesul in care este acuzat de santaj sa se judece dupa alegerile prezidentiale, motivand ca este in campanie electorala. Atat procurorul, cat si judecatorii au fost revoltati de solicitarea lui Diaconescu.

De precizat ca vineri s-a judecat primul termen in dosarul in care Dan Diaconescu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare. In dosar, Dan Diaconescu este acuzat ca a santajat mai multe persoane pentru a nu difuza materiale compromitatoare. Dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu a fost amanat pentru data de 31 octombrie. 

Citeste si: DAN DIACONESCU primeste o noua lovitura de la CNA

Dan Diaconescu declara, zilele trecute, ca spera la o achitare, insa, de partea cealalta, procurorii vor o pedeapsa mai mare.

„Miza e uriasa si astept si eu sa vad ce se va intampla. Nu am fost citat, cred ca e primul proces la care cineva nu a fost citat, am citit in presa de acest termen. Nu am primit niciun fel de citatie. Vin cu avocatii sa incercam sa se faca dreptate”, a declarat Dan Diaconescu zilele trecute.

Dan Diaconescu a mai declarat ca nu a fost audiat in prima faza, fapt care ar trebuie sa conduca la casarea procesului. 

Citeste si: BEC a stabilit ordinea candidatilor pe buletinele de vot: Kelemen Hunor si Klaus Iohannis ocupa primele doua pozitii