DAN DIACONESCU: Sunt un fel de ION RATIU. Daca Ponta ajunge presedinte il pune pe Basescu premier

Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la alegerile prezidentiale, a vorbit, marti seara, despre ce masuri ar lua ca presedinte si ce sanse crede ca are de a castiga in noiembrie. Dan Diaconescu a sustinut ca el se adreseaza romanilor nemultumiti “de viata lor de astazi” si celor care “nu au iesit niciodata la vot, fiindca spuneau ca n-au cu cine vota”.

“Cred ca romanii au ratat o sansa similara celei cu care se vor intalni acum, in noiembrie, in momentul Ion Ratiu. El se detasa prin anumite calitati. Sunt un fel de Ion Ratiu la o scara mult mai mica”, a declarat candidatul pentru fotoliul de la Cotroceni la Antena 3.

CITESTE SI: MELESCANU stie care este punctul slab al lui PONTA

El a aratat ca programul sau prezidential cuprinde, “printre 100 de masuri, vreo 70 care nu costa niciun ban. Va dau cateva exemple: votul obligatoriu, introducerea juratilor in instanta”. “Am o banuiala ca domnul Ponta, daca ajunge presedinte, il va numi pe domnul Basescu premier”, a spus acesta.

“Daca as ajunge presedinte, premier va fi cel ajuns pe locul trei. Daca voi castiga finala prezidentiala, s-ar putea sa-mi vina o noua coalitie si sa mi-l propuna pe Traian Basescu premier. Evident ca atunci voi demisiona”, a mai spus Diaconescu.

CITESTE SI: Elena Udrea: Traian Basescu i-a ajutat pe toti cei din PDL sa ajunga in functii importante 

“Sunt foarte sigur ca voi castiga! In facultate am invatat statistica, eram destul de tocilar pana sa vina Revolutia. Aproape de 10 ori am avut alegeri in care au castigat doar cei cu terminatia -escu. Ma bazez pe asta si pe proiectul meu imbatabil”, a concluzionat prezidentiabilul PP-DD.

Sursa foto: realitatea.net