DAN DIACONESCU va contesta REGIMUL de DETENTIE inchis

DAN DIACONESCU va contesta, marti, in instanta REGIMUL de DETENTIE din Penitenciarul Rahova. DIACONESCU vrea sa-si execute pedeasa in regim deschis sau semideschis, dupa ce in luna martie a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru santaj. Comisia penitenciarului a decis un regim inchis de detentie in cazul lui DIACONESCU.

Ajuns in spatele gratiilor in urma condamnarii la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru santaj, DAN DIACONESCU contesta in instanta REGIMUL de DETENTIE din penitenciarul Rahova. Acesta a facut o cerere pentru a executa pedeapsa intr-un regim deschis sau semideschis. O masura mai blanda decat cea decisa de comisia penitenciarului, care a hotarat un regim inchis de detentie in cazul lui DAN DIACONESCU.

CITESTE SI: DAN DIACONESCU, audiat in dosarul lui MARIAN VANGHELIE 

Pe 4 martie, DAN DIACONESCU a fost CONDAMNATpentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea. Diaconescu le-a cerut 200.000 de euro si respectiv 100.000 de euro pentru a nu difuza campanii de presa impotriva lor, in care erau dezvaluite presupuse fapte de coruptie. Dupa aflarea sentintei, DAN DIACONESCU a asteptat sa fie saltat de acasa de catre politisti.

CITESTE SI: Dan Diaconescu are probleme in inchisoare

Sursa foto: jurnalul.ro