DAN MIHALACHE: Daca PONTA are vreo apasare cu privire la independenta justitiei sa sesizeze INSPECTIA JUDICIARA

Consilierul prezidential DAN MIHALACHE a declarat joi ca daca premierul Romaniei VICTOR PONTA are suspiciuni cu privire la INDEPENDENTA JUSTITIEI se poate adresa INSPECTIEI JUDICIARE, informeaza Agerpres.

“PONTA are un anumit stil. VICTOR PONTA  este in nota obisnuita a declaratiilor pe care le face crezand ca este foarte inteligent daca le ascunde sub formule vagi. Noi, la nivelul Administratiei Prezidentiale, nu dorim sa facem ping-pong cu mingi de proasta factura, pentru ca acum avem treaba. Daca domnul PONTA are vreo apasare foarte mare si o suspiciune, cum spune, cu privire la INDEPENDENTA JUSTITIEI, se poate adresa INSPECTIEI JUDICIARE, oricum are experienta consolidata”, a declarat DAN MIHALACHE.

CITESTE SI: GORGHIU, DESPRE ACUZELE LUI PONTA LA ADRESA LUI IOHANNIS: AR SPUNE ORICE SA ISI SALVEZE CARIERA.UPDATE

Afirmatia lui DAN MIHALACHE vine in contextul in care, intrebat cum comenteaza faptul ca presedintele KLAUS IOHANNIS intentioneaza sa treaca MOTIUNEA de CENZURA a PNL, VICTOR PONTA a precizat ca “ma intreb daca nu cumva domnia sa a facut presiuni ca sa fiu eu trimis in judecata ca deja aceste declaratii mi se par anormale din partea unui presedinte al Romaniei”.

CITESTE SI: IOHANNIS, DESPRE PONTA: ROMANIA ARE UN PREMIER TRIMIS IN JUDECATA; SUNTEM UNICI IN SENSUL NEGATIV

Sursa foto: realitatea