DAN MIHALACHE: PSD si coalitia de guvernare sunt raspunzatoare pentru prelungirea CRIZEI din ROMANIA

Seful Cancelariei Prezidentiale, DAN MIHALACHE, a declarat marti, in contextul in care MOTIUNEA de CENZURA initiata de PNL a fost respinsa, ca este raspunderea PSD si a COALITIEI de GUVERNARE cat mai prelungesc CRIZA din tara, informeaza Agerpres.

‘Din punctul nostru de vedere, Opozitia si-a exercitat dreptul constitutional de a depune o MOTIUNE de CENZURA in aceasta sesiune. Din acest moment, cel putin pentru aceasta sesiune, este raspunderea PSD si a COALITIEI de GUVERNARE de a decide cat mai prelungeste aceasta CRIZA pe care de la distanta o percep mai bine in ce priveste consecintele ei asupra imaginii Romaniei. Este raspunderea PSD si a coalitiei in momentul de fata’, a spus DAN MIHALACHE cu privire la respingerea MOTIUNII de CENZURA.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: PARLAMENTARII LIBERALI VOR INTRA DE LUNI IN GREVA JAPONEZA PENTRU VOTUL PRIN CORESPONDENTA

DAN MIHALACHE a sustinut ca Administratia Prezidentiala colaboreaza cu Guvernul, conform Constitutiei si legii.  ‘Colaboram in parametrii Constitutiei si legii, dar exista o evidenta problema pe care doar PSD se face ca nu o vede’, a afirmat DAN MIHALACHE.

Intrebat cu privire la declaratiile premierului VICTOR PONTA care a sustinut ca relatiile pe care le are cu presedintele Romaniei, KLAUS IOHANNIS, nu functioneaza asa cum trebuie si asa cum si-ar dori, DAN MIHALACHE a raspuns: ‘Este foarte greu de colaborat cu un prim-ministru trimis in judecata’.

Consilierul prezidential DAN MIHALACHE face parte din delegatia care il insoteste pe presedintele KLAUS IOHANNIS in vizita pe care o efectueaza in SUA, cu ocazia summit-ului ONU.

CITESTE SI: VICEPRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR DAN MOTREANU SI-A DEPUS DEMISIA

MOTIUNEA de CENZURA ‘Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe VICTOR PONTA!’, initiata de liberali, a fost respinsa marti in sedinta de plen a Parlamentului.

Sursa foto: presidency