Dan Negru a suferit un accident! Prezentatorul tv a fost operat de urgență

Dan Negru a avut parte de un accident nefericit! Totul s-a întâmplat  înainte de filmarea unei ediţii speciale a emisiunii “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”. Cu o seară în urmă, el a suferit un accident la mâna dreaptă şi, peste noapte, a trebuit operat de urgenţă, la Spitalul Floreasca.

“În noaptea de dinaintea filmării am fost la Floreasca, unde am fost operat de urgenţă. Mă tăiasem pe un şantier, încercând să ajut nişte muncitori să care o sticlă care s-a spart şi a căzut pe mâna mea. A fost o tăietură urâtă, dar acum totul e Ok. Nu se mai vede nimic. Adică, acum nu mai am nimic dar atunci, la filmare, am avut mâna praf. Şi nişte dureri groaznice. În plus, n-am dormit deloc în noaptea de dinaintea filmării”, spune prezentatorul show-ului.

Ultima emisiune cu Stela Popescu

Dan Negru a povestit cum a decurs ultima lui întâlnire, într-un platou TV, cu Stela Popescu. Prezentatorul TV a publicat şi ultimele imagini cu actriţa Stela Popescu. Show-ul TV a avut o denumire premonitorie, a spus Dan Negru.

”Am filmat cu Stela Popescu acu’ doua saptamani. Probabil, a fost ultima emisiune de televiziune din viaţa ei. ”Iar ai slăbit. Eşti ca o grisina!” m-a luat in suturi de cum m-a văzut…”Da’ ai noroc ca începi sa cheleşti ca sa vadă lumea ca îmbătrâneşti şi tu…” Ca o premoniţie , show-ul pentru care am filmat se numeşte “ Guess My Age – Ghiceste varsta pentru ca nimeni nu-i dadea 80 ! Ultimele imagini cu Stela Popescu pe un platou de televiziune” a scris Dan Negru pe facebook, în dreptul imaginilor.

Sursa text: cancan