DAN NEGRU, declaratie UIMITOARE dupa socul de la CRONICA CARCOTASILOR

Fanii emisiunii de satira “CRONICA CARCOTASILOR” au fost socati, luni, cand Mihai Gainusa si Dezbracatu’ au anuntat ca se retrag din proiect! Sub impact, o alta vedeta de televiziune, DAN NEGRU, a comentat situatia, facand dezvaluiri UIMITOARE.

“Ii stiu pe Misu si pe Serban de multi ani. Foarte multi… Am fost abonat la Cronica Carcotasilor ani de zile, cu toate show-urile mele. Acum, pot sa recunosc public ca in perioadele in care lipseam din Cronica, faceam trafic de influenta, cand la Huidu, cand la Gainusa sa ma reintroduca in glumele lor. Cei doi pot confirma asta…

Citeste si: SERBAN HUIDU, ANUNT de ULTIMA ORA dupa intalnirea cu MIHAI GAINUSA!

Ironia lor mi-a facut bine! Imi amintesc o dupa-amiaza de vara, la o terasa din Timisoara, cu multi ani in urma, cand le-am spus ca singurii care pot distruge show-ul asta sunt chiar ei… Am avut dreptate? Nu mai tin bine minte cine a facut cinste atunci, la terasa. Parca tot ei… Pacat…”, a scris DAN NEGRU pe pagina personala de Facebook.

Citeste si: GAINUSA si DEZBRACATU’ au plecat de la CRONICA CARCOTASILOR

Mihai Gainusa a decis sa paraseasca “Cronica Carcotasilor”, dupa ce timp de 14 ani a realizat aceasta emisiune in fiecare seara de miercuri.
 
Sursa foto: eva.ro