DAN PACURARIU, PROFESORUL CRIMINAL, A FOST PUS IN LIBERTATE

Magistratii Tribunalului Bucuresti a dispus punerea sub control judiciar a inculpatului DAN PACURARIU, cadru universitar, acuzat ca si-ar fi omorat iubita in urma cu 18 ani, respectiv in 1998. DAN PACURARIU a fost retinut marti, 8 februarie, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva, insa judecatorii au decis sa-l puna sub CONTROL JUDICIAR.

Potrivit referatului procurorilor, in noaptea de 26/27 iunie 1998, in timp ce se afla in locuinta iubitei sale, MIHAELA FULGA (in varsta de 30 de ani), situata in municipiul Bucuresti, sector 3, DAN PACURARIU a agresat-o pe aceasta, aplicandu-i mai multe lovituri cu un corp dur, cu o intensitate deosebita, cauzandu-i in aceasta modalitate leziuni grave (multiple fracturi la nivelul capului), care i-au determinat decesul.

CITESTE SI: PROFESORUL DAN PACURARIU DE LA UNIVERSITATEA HYPERION, RETINUT SI SUSPECT IN DOSARUL UNEI CRIME DE ACUM 18 ANI!

Victima MIHAELA FULGA a fost descoperita, ulterior, in seara zilei de 29 iunie 1998, in stare de putrefactie. Agresiunea a fost comisa in contextul degradarii relatiei dintre inculpat si victima, ca urmare a manifestarilor excesive de gelozie ale inculpatului, acesta devenind extrem de posesiv.

In acest sens, din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat ca inculpatul o urmarea pe victima la locurile de munca, pe strada, o astepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna in mod frecvent cu scopul de a verifica unde este si la ce ora ajunge acasa etc.

Sursa foto: facebook