Dan Petrescu a călcat strâmb? Cu cine și-ar fi înșelat Bursucul soția

A călcat Bursucul strâmb? Jurnaliștii de la cancan.ro insinuează că antrenorul Dan Petrescu și-ar fi înșelat soția plecată peste mări și țări cu o domnișoară blondă.

Blonda, pe care sursa citată a numit-o “Creaţa”, a fost, într-adevăr, cazată la hotelul Double Tree din Cluj, în aceeaşi perioadă cu antrenorul CFR-ului.

Aşa se face că irezistibila “Creaţa” şi Dan Petrescu s-au aflat în acelaşi timp în hotelul respectiv, înaintea meciului CFR Cluj – ACS Poli Timişoara, disputat pe 9 decembrie şi câştigat de echipa lui Petrescu cu 1-0. Imaginile publicate de cancan.ro, o arată pe blondă ieşind din hotel înainte de partidă, la fel şi pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu şi blonda ar fi petrecut, de fapt, împreună două zile şi o noapte la hotelul Double Tree din Cluj, înainte de meciul amintit. În timp ce Dan Petrescu şi irezistibila blondă se aflau în hotelul Double Tree, soţia lui Dan Petrescu era în Dubai, acolo unde locuieşte. Adriana Petrescu nu s-a mutat cu soţul ei în România după ce acesta a devenit antrenorul CFR-ului.

Pe 9 decembrie, blonda a fost văzută la recepţie plătind camera în care a stat, ea părăsind hotelul Double Tree în jurul orei 12:00. Dan Petrescu a rămas, potrivit surselor cancan.ro, încă trei sferturi de oră în hotel după ce blonda a plecat, ulterior ieşind şi el din Double Tree, “prin spate”.

Sursa text: cancan.ro