Dan Petrescu a dezvaluit cat timp intentioneaza sa mai ramana la Moscova

Tehnicianul roman Dan Petrescu a dezvaluit care sunt planurile sale de viitor si cat mai intentioneaza sa raman pe banca celor de la Dinamo Moscova, informeaza postul de televiziune Dolce Sport. Antrenorul roman a declarat ca a luat o decizie cu privire la mandatul sau pe banca tehnica a lui Dinamo Moscova.

Cel supranumit „Bursucul” a marturisit ca vrea sa ramana la gruparea “alb-albastra” pana la finalul sezonului viitor, adica pana in vara anului 2015. Dan Petrescu a spus ca la toate echipele la care a avut succes a stat cate trei sezoane.

Citeste si: Dan Petrescu, satul de scandalurile din Romania: Nu imi vine sa ma mai intorc!

“Am stat 3 ani la Kuban, 3 ani la Unirea, sper sa stau 3 si la Dinamo Moscova, dupa care sa merg mai departe”, a spus Petrescu la DolceSport. In vara anului 2015 expira contractul “Bursucului” cu rusii, astfel ca antrenorul roman va putea prelua o alta formatie.

Tot in sezonul viitor conducerea lui Dinamo isi propune sa faca investitii substantiale pentru ca echipa sa forteze castigarea titlului. Dan Petrescu a fost dorit in aceasta perioada de doua formatii din Premier League, insa a refuzat propunerile intrucat nu si-a putut rezilia contractul cu gruparea moscovita din cauza pretentiilor exagerate ale conducatorilor echipei Dinamo.

Sursa foto: gazeta.ru