Dan Petrescu a fost sunat de Gigi Becali chiar în ziua meciului CFR – FCSB! Ce i-a spus finanțatorul

Gigi Becali a dezvăluit, joi, că l-a sunat pe Dan Petrescu chiar în ziua meciului dintre CFR Cluj și FCSB. Latifundiarul i-a transmis că este așteptat la echipa din Berceni, informează Digi Sport.

Singură condiție pusă “Bursucului” pentru a veni FCSB este aceea de a nu jigni jucătorii în momentele tensionate. “Am avut discuția asta chiar în ziua meciului. I-am zis așa: Tu la FCSB poți veni oricând. Nu acum, vorbim ipotetic. În primul rând, la mine, când vine un antrenor, îi spun așa: N-ai voie să jignești niciun jucător. Pentru că eu iubesc oamenii. Eu îi mai critic, să le dau o lecție, e că o educație. I-am zis: Băi, Dane, tu la FCSB poți să vii.

Eu îți spun așa. Ești tu așa de puternic? Dacă ești atât de puternic, tu primești bani, salariu, răspunzi de rezultate. 6 luni de zile, prima parte, nu mă interesează nimic. După retur, dacă ești pe primul loc, bravo, mergi mai departe. Iei campionatul, mergi mai departe. Nu iei, la revedere și cu asta basta. Așa e și cu Dică, dacă nu va fi pe primul loc, va pleca”, a spus Becali la Digi Sport.

Sursă foto: sport / monitorul de cluj