DAN PETRESCU ar putea semna la vara cu SOUTHAMPTON. Vezi care e conditia

DAN PETRESCU este aproape de mutarea carierei, tehnicianul roman fiind pe punctul de a prelua o echipa din PREMIER LEAGUE.

DAN PETRESCU este dorit de conducerea celor de la SOUTHAMPTON, grupare din PREMIER LEAGUE, dar doar cu o conditie. Tehnicianul roman va ajunge pe banca echipei din Anglia numai in cazul in care actualul antrenor, Mauricio Pochettino, va parasi echipa la finalul acestui sezon. Informatia a fost publicata pentru prima data in presa rusa, a fost preluata de italieni pentru ca, in cele din urma, jurnalistii britanici sa o confirme. “Southampton il vrea pe Dan Petrescu in cazul in care Pochettino pleaca in vara”, au titrat cei de la Mirror.

Citeste si: Prima REACTIE a lui DAN PETRESCU dupa ce a fost DEMIS 

“Southampton analizeaza posibilitatea de a-l contracta pe Dan Petrescu in cazul in care Mauricio Pochettino pleaca de la echipa la finalul acestui sezon. Argentinianul este pe lista celor de la Tottenham si ezita sa isi prelungeasca intelegerea, astfel ca oamenii din conducerea sfintilor incep sa ia in discutie posibilii inlocuitori”, mai noteaza sursa citata.

Citeste si: DAN PETRESCU are oferta din PREMIER LEAGUE

Jurnalistii britanici amintesc si ca Petrescu a refuzat, in iarna, o oferta concreta din Premier League, fiind dorit de Crystal Palace.