DAN PETRESCU are cinci posibile destinatii – presa Rusia

DAN PETRESCU, care s-a despartit la inceputul acestei luni de Dinamo Moscova, nu duce lipsa de oferte, scrie presa din Rusia, care prezinta si lista celor cinci posibile destinatii ale romanului.

Presa din Rusia prezinta posibilele destinatii pentru DAN PETRESCU in vara, atunci cand cel poreclit “Bursucul” isi va allege viitoarea echipa cu care sa lucreze. Printre echipele la care cred rusii ca poate ajunge Dan Petrescu se regaseste surprinzator si… Steaua.

Jurnalistii din Rusia sustin ca DAN PETRESCU i-ar putea lua locul lui Laurentiu Reghecampf la campioana Romaniei, Steaua, daca acesta din urma va pleca la Dinamo Kiev, pe lista carora se gaseste chiar si fostul antrenor al lui Dinamo Moscova.

Citeste si: Dan Petrescu, momit la Dinamo Kiev cu un SALARIU FABULOS! 

Alte variante pentru PETRESCU ar putea sa fie Anzhi Makhachkala, daca va accepta sa reconstruiasca echipa din liga a doua, Southampton, in Premier League, mare vis al romanului sau o echipa bogata din Orientul Mijlociu, in cazul in care in Europa nu isi va gasi un angajament.

Citeste si: DAN PETRESCU ar putea semna la vara cu SOUTHAMPTON. Vezi care e conditia 

Dan Petrescu le-a pregatit in cariera sa pe Sportul Studentesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova.