DAN PETRESCU are oferta din PREMIER LEAGUE

La doar cateva zile dupa ce a fost demis de conducerea lui DINAMO MOSCOVA, antrenorul roman DAN PETRESCU a primit prima oferta din PREMIER LEAGUE.

SOUTHAMPTON este interesata de serviciile antrenorului roman DAN PETRESCU, primele discutii avand deja loc, dupa cum a anuntat azi presa din Rusia. “Sfintii”, pentru care PETRESCU a evoluat pe final de cariera, in perioada 2001-2002, sunt pregatiti de argentinianul Mauricio Pochettino si se afla in prezent pe un excelent loc 8 in clasamentul din PREMIER LEAGUE, dar actualul antrenor este tentat sa plece la finalul sezonului, astfel ca postul de antrenor al lui SOUTHAMPTON ar ramane disponibil.

Citeste si: DAN PETRESCU se intoarce la MOSCOVA

“Intr-adevar, am primit cateva oferte pentru DAN PETRESCU, insa nu vreau sa spun mai multe. In orice caz, el va prelua o noua echipa abia din vara”, a explicat impresarul “Bursucului”.

DAN PETRESCU s-ar afla, conform presei din Rusia si in atentia gruparilor SPARTAK MOSCOVA si Amkar Perm dupa ce a fost demis de conducerea lui DINAMO MOSCOVA dupa ce echipa a pierdut meciul cu Anji, ultima clasata din prima liga rusa.