Dan Petrescu dat afară de la CFR Cluj!

Dan Petrescu a fost dat afară de la CFR Cluj imediat după partida pierdută, duminică seară, de ardeleni în Cupa României, 0-1 cu Poli Iași, informează în exclusivitate jurnaliștii de la prosport.ro.

Conform sursei citate, decizia demiterii lui Dan Petrescu a fost luată de către finanțatorul Nelu Varga. Lui Dan Petrescu i s-a reproșat că aduce o stare de tensiune și că se comunică tot mai greu cu el. Mai mult, o serie de jucători s-au plâns că nu se mai înțeleg cu antrenorul. Conducătorii grupării din Gruia sunt supărați că CFR  Cluj trece printr-o perioadă foarte grea și au decis că este timpul să producă un șoc la echipă, mai scrie ProSport.

„Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici președintele României! Îi mulțumim pentru tot! Asta e viața… nu ai voie, la ce condiții avem, să te elimine Poli Iași din Cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom ști mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj…”,  a declarat Nelu Varga pentru Fanatik.ro, confirmând astfel știrea dată în premieră de Prosport.

Sursa foto: prosport