DAN PETRESCU explica de ce nu a ajuns antrenor la STEAUA

DAN PETRESCU a vorbit despre ofertele pe care le-a primit in aceasta vara, dar si despre echipa lui de suflet, STEAUA, explicand de ce nu a ajuns antrenor in Ghencea.

DAN PETRESCU a dezvaluit ce oferte a avut din momentul in care s-a despartit de Dinamo Moscova, el precizand ca a discutat doar cu cei de la Spartak Moscova, Glasgow Rangers si cu o formatie din Arabia Saudita.

“Am avut o oferta din Rusia, stiti de unde, eram 99% antrenorul lor. Dar acel 1% a facut sa nu mai fiu, nu stiu ce s-a intamplat. Au mai fost discutii cu Celtic Glasgow, dar au ramas doar discutii. In rest, am mai avut o oferta foarte buna, extraordinara din punct de vedere financiar, din Arabia Saudita”, a explicat Petrescu la DigiSport.

Citeste si: DAN PETRESCU va castiga 3.7000.000 de dolari pe sezon la AL-ARABI

In acelasi timp, antrenorul a dezvaluit ca nu a fost ofertat de Steaua, desi campioana s-a despartit in aceasta perioada de Laurentiu Reghecampf. “De la Steaua nu m-a cautat nimeni. Am avut doua oferte de la ei atunci cand aveam echipa si nu puteam sa plec, iar acum cand eram liber si ei nu aveau antrenor nu m-au sunat. Va spun ca sa nu mai existe discutii. Nu stiu de ce nu m-au sunat. Cine stie, daca m-ar fi cautat si imi propuneau ceva poate ca ma convingeau”, a mai spus Petrescu.

Citeste si: DAN PETRESCU, pe urmele lui OLI si REGHE! “BURSUCUL” a semnat cu AL-ARABI din Qatar 

Dan Petrescu s-a decis pana la urma sa dea curs ofertei celor de la Al-Arabi, formatie din prima liga a Qatarului. Romanul a semnat un contract pe doua sezoane si va avea un salariu de aproximativ 3 milioane de euro pe an.