DAN PETRESCU negociaza cu o echipa de traditie din fotbalul european

Tehnicianul roman DAN PETRESCU se afla in negocieri cu o echipa de traditie din fotbalul European si mondial. “BURSUCUL” este in NEGOCIERI AVANSATE cu gruparea scotiana CELTIC GLASGOW.

Tehnicianul roman NEGOCIAZA cu oficialii campioanei Scotiei, CELTIC GLASGOW, si se pare ca cele doua parti sunt pe punctul de a ajunge la un ACORD.

DUMITRU STANGACIU, “secundul” lui DAN PETRESCU la ultimele doua formatii pe care acesta le-a antrenat, sustine ca au avut oferte din Anglia, Rusia, zona araba si chiar din China, insa CELTIC GLASGOW este echipa care ii face cu ochiul “Bursucului”.

Citeste si: DAN PETRESCU, ofertat de o echipa din RUSIA

“Suntem intr-o vacanta prelungita. Nu spun ca nu mi-as fi dorit un pic de concediu, pentru ca aveam nevoie, dar sper sa ne gasim cat mai repede o echipa. Au fost discutii reale cu Southampton si Spartak Moscova, dar nu s-a concretizat nimic. A venit si o oferta din lumea araba. Nu ma ocup personal de asta, DAN PETRESCU e cel care NEGOCIAZA.

Cand ma anunta, ma duc cu el unde bate palma. Din ce stiu, ar putea fi vorba de CELTIC GLASGOW, club care vrea sa-l aduca pe Dan antrenor. A mai fost si o oferta de la o echipa din China, dar nu stiu foarte multe despre asta”, a declarat DUMITRU STANGACIU pentru cotidianul Ring.

Citeste si: GIGI BECALI, negocieri intense cu Dan Petrescu si Gica Hagi 

CELTIC GLASGOW, care va evolua in Liga Campionilor in sezonul urmator, s-a despartit in urma cu putin timp de managerul Neil Lennon, acesta luand decizia de a parasi campioana Scotiei dupa patru sezoane.

Sursa foto: sport.ro