DAN PETRESCU negociaza cu o echipa din QATAR

DAN PETRESCU se afla in QATAR, unde isi negociaza contractual cu formatia AL SADD, ocupanta locului trei in campionatul din aceasta tara.

DAN PETRESCU este aproape de a semna un angajament surprinzator, fiind la doar un pas de a parafa o intelegere cu echipa AL SADD din QATAR. Sport.ro anunta ca “Buruscul” e”gata sa accepte o oferta de 2,5 milioane de euro din partea lui Al Sadd, locul 3 in ultima editie de campionat in Qatar”.Conducatorii gruparii arabe i-au promis lui Dan Petrescu ca vor investi serios in echipa si ca vor performanta pe termen lung.

Citeste si: DAN PETRESCU negociaza cu o echipa de traditie din fotbalul european 

Din acest motiv, DAN PETRESCU ar fi refuzat propuneri din Rusia si din Scotia. In cazul in care va ajunge la Al Sadd, Dan Petrescu se va duela cu echipa lui Laurentiu Reghecampf, Al Hilal, in Liga Campionilor Asiei, dar si cu Ladislau Boloni, care antreneaza de doi ani la Al-Khor.

 Citeste si: DAN PETRESCU, ofertat de o echipa din RUSIA

Al Sadd e cea mai importanta formatie din Qatar, cu 13 titluri cucerite. A mai fost pregatita de doi romani: 2001/2002 de Ilie Balaci si 2009/2010 de Cosmin Olaroiu.