DAN PETRESCU, ofertat de o echipa din RUSIA

DAN PETRESCU este asaltat de oferte, iar dupa ce Spartak Moscova, Southampton si mai multe echipe din tarile arabe s-au interest de serviciile sale, antrenorul roman are inca o propunere pe masa.

Tehnicianul roman DAN PETRESCU a primit marti o noua propunere de a prelua o echipa. Gruparea Mordovia Saransk, promovata in prima liga din Rusia in aceasta vara, i-a facut o oferta lui DAN PETRESCU, potrivit informatiilor aparute in presa de la Moscova. Potrivit jurnalistilor rusi, Marat Mustafin, un oficial al echipei MORDOVIA, a venit special la Bucuresti pentru a negocia cu Dan Petrescu.

Citeste si: GABI TAMAS si-a gasit echipa tot in Anglia

MORDOVIA SARANSK a promovat in prima liga din Rusia, insa se va desparti de managerul Yuri Semin, care are o oferta extrem de tentanta din Azerbaidjan, scrie ziare.com. In aceste conditii, DAN PETRESCU este primul nume pe lista echipei la care evolueaza si fostul rapidist Vladimir Bozovici.

Citeste si: OLAROIU anunta ca maine vine la STEAUA

MORDOVIA SARANSK a fost pregatita in urma cu un an de Dorinel Munteanu, care a hotarat sa plece la Kuban Krasnodar dupa doar cateva luni.