DAN PETRESCU, pe urmele lui OLI si REGHE! “BURSUCUL” a semnat cu AL-ARABI din Qatar

Toti antrenorii de calitate pe care ii are ROMANIA la aceasta ora sunt vrajiti de MIRAJUL petro-dolarilor pe care ii au seicii din Golful Persic. In atare conditii, DAN PETRESCU  a uitat de dorinta sa de a antrena in ANGLIA sau intr-un alt campionat puternic din Europa si a preferat sa ia calea desertului.

DAN PETRESCU este noul antrenor al echipei qatareze AL-ARABI, acolo unde “BURSUCUL” se va umple de bani, la propriu. Tehnicianul roman va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon, iar in functie de performantele pe care le va obtine la carma gruparii din micutul emirat al Qatarului, DAN PETRESCU se va imbogati.

Citeste si: DAN PETRESCU, ofertat de o echipa din RUSIA

AL-ARABI  a terminat precedentul sezon pe locul 5 al clasamentului final, iar PETRESCU trebuie sa castige TITLUL si CUPA QATARULUI in urmatorul an. Site-ul oficial al lui AL-ARABI a publicat prima fotografie cu DAN PETRESCU alaturi de secretarul general al clubului, AHMED AL EMADI.

DAN PETRESCU a ajuns la Doha cu trei zile inainte sa semneze CONTRACTUL si s-a intalnit de mai multe ori cu reprezentantii clubului, iar la primele ore ale zilei de joi a ajuns la o intelegere cu acestia.

Citeste si: DAN PETRESCU negociaza cu o echipa de traditie din fotbalul european 

“BURSUCUL” a mai antrenat formatiile Sportul Studentesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova.

Sursa foto: al arabi