DAN PETRESCU poate ajunge selectionerul natonalei din QATAR

Dan Petrescu, in prezent antrenor al echipei AL ARABI, ar putea avea ocazia sa preia chiar nationala din QATAR in cazul in care va avea rezultate lae chipa de club.

DAN PETRESCU ar putea ajunge selectioner al QATARULUI in viitorul nu foarte indepartat, insa numai daca va confirma la echipa de club, scrie ziare.com. “Ochii vor fi atintiti si asupra noului antrenor al echipei Al Arabi, Dan Petrescu, fost mare jucator al lui Chelsea si al nationalei Romaniei. La numai 45 de ani, fostul fundas dreapta are deja o bogata experienta in antrenorat in Europa de Est. Este inca un exemplu de tehnician tanar cu o cariera extraordinara ca jucator”, scrie sursa citata.

Citeste si: DAN PETRESCU va castiga 3.7000.000 de dolari pe sezon la AL-ARABI

“Bursucul” va avea insa concurenta serioasa, danezul Michael Laudrup fiind numit, de asemenea, in aceasta vara la conducerea tehnica a celor de la Lekhwiya.

Citeste si: DAN PETRESCU explica de ce nu a ajuns antrenor la STEAUA

Jurnalistii straini sunt de parere ca Petrescu sau Laudrup ar putea deveni optiuni serioase pentru nationala Qatarului in cazul in care vor reusi sa se impuna in intrecerea interna. “Este discutabil daca succesul in acest colt al Asiei le-ar putea aduce acestor antrenori contracte la mari echipe din Europa, dar ar putea cu siguranta sa le deschida drumul catre nationala Qatarului.”