Dan Petrescu și-a găsit echipă! ”Bursucul” se umple de bani

Dan Petrescu va antrena din nou după  pauză de câteva săptămâni. Antrenorul român a ajuns la un acord cu oficialii grupării Kayserispor, ultima clasată din prima ligă din Turcia. ”Bursucul” va avea trei jucători români la dispoziție, Săpunaru, Silviu Lung jr și Alibec fiind legitimați la echipa turcă.

Dan Petrescu și Kayserispor au ajuns la un acord, se arată pe contul de Twitter al formației din Turcia. Antrenorul român va avea o misiune dificilă, Kayserispor fiind pe ultimul loc în clasament după 15 etape, cu numai zece puncte acumulate.

Însă ”Bursucul” va fi motivat pe măsură. Gazeta Sporturilor scrie că antrenorul român în vârstă de 53 de ani a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Conform sursei amintite, Până la finalul actualului an competițional, Petrescu va încasa 400.000 de euro din salarii (50.000/lună), plus 100.000 la semnătură. În stagiunea următoare, Dan Petrescu va câștiga pe an nu mai puțin de 850.000 de euro, net.

Mai mult, bonusurile pe care poate pună mâna Dan Petrescu dacă își va îndeplini obiectivele sunt la fel de atractive:

100.000 pentru salvarea clubului de la retrogradare în acest sezon;

100.000  dacă echipa termină în primele 5

200.000  dacă Petrescu va câștiga Cupa Turciei

500.000  pentru câștigarea campionatului

500.000  pentru calificarea lui Kayseri într-o grupă europeană. (sumele sunt în euro)

Sursa foto: sport