Dan Petrescu, victorie senzationala in Rusia ! Echipa sa a revenit de la 0-2 la pauza. VIDEO

Dinamo Moscova, echipa pregatita de Dan Petrescu, a inceput cum nu se putea mai bine anul in Rusia, castigand cu 4-2 derbyul contra celor de la TSKA Moscova, dupa ce a fost condusa la pauza cu 2-0.

Dan Petrescu are motive de bucurie in Rusia, acolo unde echipa sa, Dinamo Moscova, s-a impus duminica in derbyul cu TSKA, 4-2. TSKA, campioana en titre a Rusiei a inceput meciul in forta, iar la pauza conducea deja cu 2-0, dupa o dubla a lui Doumbia.
In partea secunda insa, echipa lui Dan Petrescu a inceput revenirea senzationala in minutul 49, atunci cand Kevin Kuranyi a reluat cu capul in plasa din 6 metri. Peste alte zece minute, fundasul Samba a inscris pentru 2-2, iar in minutul 63 Dinamo Moscova era deja in avantaj dupa Zhirkov l-a invins pe Akinfeev cu un sut din unghi.

Citeste si: Dan Petrescu a dezvaluit cat timp intentioneaza sa mai ramana la Moscova 

Repriza perfecta a celor de la Dinamo au continuat in minutul 69, acelasi Zhirkov reusind dubla dupa ce portarul TSKA-ului a degajat mingea in el, iar apoi, cu un lob, mingea a ajuns in poarta. 

Cu 38 de puncte acumulate pana acum, Dinamo Moscova ocupa locul 4 in Rusia, la doar doua lungimi in spatele celor de la Zenit, liderul la zi al campionatului, care are insa un meci mai putin disputat.

Sursa foto: sport.ro

Sursa video: youtube.com