DAN PLAVETI, noul director interimar de la TAROM

Compania aeriana TAROM are un nou director general, ca urmare a deciziei de joi a Consilliului de Administratie. DAN PLAVETI a preluat conducerea de la interimarul Gabriel Stroe, numit in functie in martie, dupa demiterea belgianului Christian Heinzmann, se arata intr-un comunicat de presa al companiei aeriene.

DAN PLAVETI a fost in perioada 2010-2012 presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, informeaza postul de televiziune Digi24. DAN PLAVETI a fost in 2015 presedinte al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, dar si administrator la CFR Calatori.

CITESTE SI: PROTEST SPONTAN LA TAROM: ANGAJATII DE LA SERVICIUL MENTENANTA AU OPRIT LUCRUL

TAROM precizeaza ca DAN PLAVETI, care este si membru in Consiliul de Administratie, preia temporar atributiile de director general pana la incheierea procesului de selectie a unui nou sef, care ar putea dura 4-6 luni.

“Intre timp, Consiliul de Administratie doreste sa lucreze in continuare in stransa legatura cu echipa executiva si a decis ca DAN PLAVETI sa preia temporar atributiile de director general, incepand din 5 august 2016 si pana la incheierea procesului de selectie. DAN PLAVETI (…) are experienta manageriala in companii private si de stat si cunostinte solide in domeniul aviatiei, fiind absolvent al Facultatii de Aeronave”, a anuntat TAROM intr-un comunicat remis sambata presei.

Sursa foto: realitatea