DAN SOVA a prins glas si s-a dat la SEFI: DRAGNEA ar trebui sa faca un pas in spate

DAN SOVA, purtatorul de cuvand autosuspendat al PSD, a prins glas dupa esecul umilitor suferit de colegii sai la ALEGERILE PREZIDENTIALE si a prins glas, fostul ministru cerandu-i DEMISIA presedintelui executiv LIVIU DRAGNEA, fiind cel de-al doilea social democrat care face acest lucru dupa vicepresedintele Robert Negoita.

Ratarea lamentabila a alegerilor de catre colegii sai i-a dat apa la moara autosuspendatului Dan Sova care a sarit direct la gatul sefului de campanie al lui Victor Ponta, Liviu Dragnea sugerandu-i clar ca trebuie sa demisioneze.

CITESTE SI: Dragnea, despre discutiile Hrebenciuc-Sova: Mare noroc ca prostia nu e infractiune 

“Pai daca am fi castigat alegerile nu trebuia sa isi asume cineva meritele. In situatia data ma gandesc ca asa trebuie sa se intample si acum. Da, consider ca este cazul ca Liviu Dragnea ar face bine sa faca un pas in spate”, a declarat, luni, Dan Sova inainte de inceputul sedintei de analiza de la sediul PSD din Kiseleff.

Este la fel de bine stiut faptul ca Dan Sova este unul dintre cei care isi dorea de mai mult timp indepartarea lui Dragnea pentru a-si usura drumul catre fotoliul de presedinte al partidului in cazul in care Ponta ar fi castigat cursa pentru alegeri. Stenogramele cu discutiile dintre Sova si Hrebenciuc stau marturie in acest sens.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA a descoperit cine este VINOVAT de pierderea ALEGERILOR 

Sursa foto: realitatea.net