DAN SOVA: Basescu BLOCHEAZA activitatea GUVERNULUI prin refuzul lui Manda si Biro

Purtatorul de cuvant al PSD, DAN SOVA, critica refuzul lui TRAIAN BASESCU de a semna propunerile lui VICTOR PONTA pentru ministerul Culturii si cel al Bugetului si afirma ca prin acesta blocheaza activitatea Executivului.

“TRAIAN BASESCU isi duce ultimele zile de mandat prezidential din scandal in scandal, BLOCAND iarasi activitatea Executivului prin refuzul sau de a semna nominalizarile pentru Ministrul Culturii si pentru Ministrul delegat pentru Buget. Consider ca respingerea unui profesionist apreciat in breasla cum este Claudiu Manda e un moft, dupa ce TRAIAN BASESCU a numit in functii importante oameni precum Ialomiteanu sau Pogea sau a sustinut in pozitii-cheie oameni de teapa lui Blejnar. Nu inteleg nici dispretul cu care Presedintele trateaza nominalizarea unui reprezentant al unei minoritati etnice pentru postul de la Cultura“, spune pe Facebook DAN SOVA.

Citeste si: ROZALIA BIRO: COMPETENTA nu se dovedeste prin vorbe, ci prin FAPTE

Presedintele TRAIAN BASESCU a respins, miercuri, propunerile premierului VICTOR PONTA pentru portofoliile Culturii si Bugetului, pe Rozalia Biro, respectiv Claudiu Manda.

Premierul VICTOR PONTA a declarat ca va face alte doua propuneri pentru ministerele de Cultura si de Buget.

Citeste si: KELEMEN HUNOR: RESPINGEREA nominalizarii ROZALIEI BIRO este o decizie PUR POLITICA; vom face alta PROPUNERE

Presedintele poate sa respinga doar o singura data propunerile prim-ministrului.