DAN SOVA face o comparatie incredibila in incercarea de a justifica alianta PSD-PRM via UNPR

Dan Sova, fostul purtator de cuvant autosuspendat din PSD, a facut o comparatie incredibila in momentul in care a incercat sa explice si sa justifice totodata alianta dintre PSD si PRM via UNPR.

Sova a comparat, la Antena 3, modelul folosit de Traian Basescu in 2004, cand a fost votat si de maghiari si de electoratul lui Vadim Tudor, cu sustinerea pe care o primeste de data aceasta Victor Ponta din partea PRMIn acest context se pare ca modelul Traian Basescu nu mai este un anti-exemplu, ci un model de succes, voturile lui Vadim Tudor aducandu-i acestuia victoria in 2004, ceea ce PSD spera sa obtina prin aceeasi metoda in 2014.

CITESTE SI: DAN DIACONESCU si VADIM TUDOR, sustinatorii lui VICTOR PONTA contra cost?

“In 2004, Traian Basescu a devenit Presedinte cu voturile maghiarilor si ale lui Vadim Tudor. Victor Ponta, dupa 16 noiembrie, vrea sa fie Presedintele si celor care i-au votat pe Vadim, pe Dan Diaconescu, pe Macovei, pe Udrea si chiar pe Iohannis”, a afirmat Dan Sova la Antena 3.

Victor Ponta, prin intermediul celor din UNPR, a obtinut sustinerea lui Vadim Tudor. Aceasta a starnit multe controverse, a fost atacata de ACL si criticata chiar de partenerii lor din UDMR, care au cerut propriului electorat sa voteze dupa cum le dicteaza constiinta.

CITESTE SI: UNPR a semnat un protocol cu PRM. VADIM TUDOR il sustine pe PONTA. UPDATE 

Sursa foto: realitatea.net