DAN SOVA: Lukoil trebuie sa PLATEASCA TAXELE datorate si sa RESPECTE LEGEA

Purtatorul de cuvant al PSD DAN SOVA a declarat joi ca Lukoil trebuie sa PLATEASCA statului roman TAXELE datorate si sa respecte legea, afirmand ca presedintele TRAIAN BASESCU acopera prin scandal relatia sa cu aceasta companie ruseasca.

“Mesajul transmis de Guvern este foarte clar: Lukoil trebuie sa PLATEASCA statului roman TAXELE datorate si trebuie sa RESPECTE LEGEA. In acelasi timp, este de datoria Executivului sa fie preocupat de stabilitatea locurilor de munca din Romania si de situatia angajatilor de la rafinaria din judetul Prahova. Din pacate, Traian Basescu a transformat tot acest caz intr-o tema de campanie electorala pentru a-si promova propria agenda. Presedintele incearca din rasputeri sa puna bete in roate Guvernului”, a spus purtatorul de cuvant al PSD.

Citeste si: VICTOR PONTA: O companie nu pleaca din tara ca e nervos TRAIAN BASESCU la ora trei

Sova este de parere ca TRAIAN BASESCU a “inflamat” subiectul Lukoil cu scopul de a ascunde “cu o perdea de injurii relatia sa cu aceasta companie ruseasca, un sponsor foarte important al campaniei sale din 2009”.

Citeste si: Basescu, suparat pe Lukoil: Cer Guvernului sa fie pregatit sa preia Rafinaria de la Ploiesti

“Banii rusesti au ajuns la campania domnului Basescu, iar acum presedintele nu stie cum sa acopere acest lucru”, a completat DAN SOVA.