Dan Sova, MANDRU de felul in care s-a prezentat Victor Ponta la intalnirea de la Cotroceni

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat marti la Realitatea TV ca este “MANDRU” de felul in care premierul Victor Ponta s-a prezentat la Cotroceni, la discutiile pe tema reducerii CAS.

Purtatorul de cuvant al PSD a spus ca este foarte nemultumit de “impolitetea” presedintelui Traian Basescu fata de ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, in timpul discutiilor de la Cotroceni pe tema reducerii CAS.

Citeste si: Basescu, dupa consultari: O echipa nepregatita, premierul si ministrul Finantelor au avut o abordare politica

“A fost nepoliticos in momentul in care a intrebat-o pe Ioana Petrescu ce universitate a urmat”, a explicat Sova.

Purtatorul de cuvant al PSD a mai spus ca Traian Basescu a mintit in timpul discutiilor cu Ponta. “A facut referire la majorarea salariilor profesorilor in 2008, cand stim foarte bine ca presedintele a iesit si a spus ca salariile pot fi majorate, iar singurul care s-a opus a fost premierul Tariceanu”, a spus Sova.

Citeste si: ALINA GORGHIU: INTUITIA FEMININA imi spune ca Legea de REDUCERE a CAS va fi PROMULGATA

Oficialul PSD a mai spus ca este multumit de prestatia lui Ponta la Cotroceni.

“Sunt foarte multumit de cum s-au prezentat de Victor Ponta si Ioana Petrescu (…) Am fost foarte MANDRU de Victor Ponta”, a concluzionat Sova.

“Vreau sa va spun un lucru cu MTO-ul. Engleza de balta iti poate juca feste”, a spus Sova, explicand de ce nu a inteles premierul Ponta intrebarea presedintelui. “Basescu a semnat in 2013 pactul fiscal pentru a ajuta Germania, care tocmai ii intinsese o mana de ajutor pentru a-l scapa de la demitere”, a mai spus Sova.