Dan Sova: MRU, Predoiu si Cernea au aceleasi sanse la alegerile prezidentiale

Dan Sova, senator PSD, a vorbit, joi seara, despre alegerile prezidentiale si despre cele europarlamentare de anul viitor, sustinand ca Mihai Razvan Ungureanu si Catalin Predoiu au la fel de multe sanse ca si Remus Cernea in cursa pentru Cotroceni, informeaza postul Digi24.

Dan Sova a declarat ca nu exista niciun fel de discutii in interiorul PSD legate de posibilitatea ca Victor Ponta ca candideze la presedintie din partea USL in locul lui Crin Antonescu.

Dan Sova a afirmat ca si-ar dori ca presedinteleTraian Basescu sa iasa la pensie dupa ce isi termina mandatul, iar pana atunci sa isi respecte atributiile constitutionale. Dan Sova a amintit ca PSD si PNL vor candida pe liste separate la alegerile europarlamentare, sustinand ca si daca ar fi vrut sa mearga impreuna, nu ar fi putut tehnic sa faca acest lucru.

“Noi vom face campanie electorala pentru PSD, nu avem nici cea mai mica intentie de a-i ataca pe colegii nostri liberali, dar asta nu inseamna ca nu vom sublinia cat vom putea de bine meritele PSD. In schimb, ne vom referi la toate infrcatiunile comise de PDL. Vom merge separat. Noi facem parte din familii diferite la nivel european, nu te poti amesteca, nici daca am vrea, nu am putea candida tehnic pe aceeasi lista. Ei sunt cu liberalii europeni, noi cu Partidul Socialist”, a explicat Sova.

Sursa foto: realitatea.net