DAN SOVA: Noi credem ca TRAIAN BASESCU a fost si el OFITER ACOPERIT

Purtatorul de cuvant al PSD, DAN SOVA, a declarant miercuri ca si TRAIAN BASESCU a fost OFITER ACOPERIT, sustinand in acelasi timp ca presedintele nu poate devoala persoana la care a facut referire, deoarece ar fi o infractiune.

“Noi credem ca domnul Basescu a fost si el OFITER ACOPERIT, cel putin pana in 1990. Au fost unii care au aparut si au spus ca i-au fost sefi. Nu l-am vazut pe TRAIAN BASESCU sa ceara o ancheta penala impotriva celor care au facut aceste afirmatii la adresa domniei sale. In legatura cu OFITERUL ACOPERIT, daca era al unui serviciu strain, atunci el trebuia arestat de mult. Daca el apartine insa unui serviciu secret romanesc, atunci nu poti sa-l devoalezi pentru ca ar fi o infractiune. Vreau sa vad cum o scoate la capat domnul Basescu, pentru ca, indiferent ce spune, nu e bine”, a declarat DAN SOVA la Romania TV.

Citeste si: VICTOR PONTA: Afirmatiile presedintelui despre CANDIDATUL-OFITER sub acoperire sunt BARFE

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, marti, ca inainte de a-si depune candidaturile cei care candideaza la Presedintie ar trebui sa mentioneze in CV daca au fost sau nu ofiteri acoperiti, aratand ca stie ca printre acestia exista oameni care ar avea astfel de lucruri de ascuns.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: N-AM FOST nici sub acoperire, nici sub descoperire in vreun SERVICIU SPECIAL

“Candidatii au timp inainte de a-si depune candidaturile sa spuna public, sa-si completeze CV-ul, daca au fost cumva ofiteri acoperiti sau nu”, a spus Basescu la B1 TV.