DAN SOVA: Ponta a fost la DATORIE toata ziua, a pus PROBLEMELE TARII pe prim-plan

PSD a dat un raspuns solicitarii PNL referitoate la amanarea lansarii candidaturii la prezidentiale a premierului VICTOR PONTA, precizand ca acesta ”si-a facut pe deplin DATORIA in ceea ce priveste inundatiile” intreaga zi si ca a pus ”PROBLEMELE TARII pe primul plan”.

Purtatorul de cuvant al PSD, DAN SOVA, sustine intr-un comunicat de presa ca ”premierul si-a facut pe deplin DATORIA in ceea ce priveste inundatiile”.

”Am luat act cu mare surprindere de solicitarea facuta de PNL, conform careia presedintele PSD, Victor Ponta, ar trebui sa isi amane anuntul candidaturii la Presedintie. Daca ar fi urmarit ce s-a intamplat astazi in tara, cei din PNL ar fi vazut si ca premierul a fost la datorie toata ziua, ca a pus problemele tarii pe primul plan si a lasat preocuparile de ordin politic. Victor Ponta s-a comportat ca un om de stat, ceea ce nu se poate spune despre liderii noii Aliante DA, care dupa congresul tradarii nationale s-au ascuns”, sustine Sova.

Citeste si: PONTA si-a lansat CANDIDATURA. Inundatiile si lupta anti Traian Basescu, argumentele liderului PSD

El precizeaza ca ziua de 29 iulie este foarte importanta pentru multi dintre romani deoarece este ziua in care a avut loc referendumul pentru demiterea lui TRAIAN BASESCU din 2012.

”PNL s-a compromis si crede ca poate diminua din impresia proasta lasata de predarea partidului catre oamenii lui TRAIAN BASESCU, daca ar reusi sa treaca sub tacere semnificatia zilei de 29 iulie”, mai spune purtatorul de cuvant al PSD.

Citeste si: ALINA GORGHIU: PNL ii cere lui VICTOR PONTA sa-si AMANE lansarea candidaturii la Presedintie

PNL ii solicita premierului VICTOR PONTA sa renunte la evenimentul pregatit pentru a-si lansa candidatura pentru alegerile prezidentiale si sa-l reprogrameze pentru un momentul in care situatia inundatiilor din tara se va ameliora.