DAN SOVA: Romania trebuie sa demonstreze ca ia in SERIOS rolul de comisar european

Purtatorul de cuvant al PSD, DAN SOVA, considera ca este foarte util pentru Romania sa actioneze in mod unitar, sa isi faca aliati si parteneri importanti pe plan european si sa demonstreze ca ia in SERIOS rolul de comisar european – acela de reprezentare a tuturor cetatenilor europeni, fara a se tine cont de partizanatele politice.

El apreciaza ca desemnarea CORINEI CRETU in functia de comisar european pentru Politica Regionala reprezinta un succes pentru toata Romania si o recunoastere a rolului pe care tara noastra si l-a castigat pe plan european.

Citeste si: Ponta le scrie lui IOHANNIS si BLAGA, cerandu-le sprijin pentru Corina Cretu

Totodata, sustine DAN SOVA, premierul VICTOR PONTA reprezinta o forta care uneste romanii in jurul unui scop comun: sustinerea comisarului european propus de Romania.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS ii raspunde lui VICTOR PONTA: Stim care este INTERESUL Romaniei si stim sa-l APARAM

“Prin scrisoarea transmisa catre toate fortele politice reprezentate in Parlamentul Romaniei, prin care este solicitata sustinerea pentru candidatul tarii noastre la Comisia Europeana, premierul Victor Ponta a demonstrat ca reprezinta o forta care uneste romanii in jurul unui scop comun, in interes national. VICTOR PONTA a actionat intr-un mod elegant fata de reprezentantii Opozitiei, KLAUS WERNER IOHANNIS si VASILE BLAGA, a evitat atacurile si a dat dovada de o atitudine matura, desi cei doi politicieni au incercat sa saboteze Romania trimitand plangeri la Bruxelles si sustinand propaganda negativa a lui Traian Basescu”, arata DAN SOVA intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.