DAN SOVA se INSOARA! Aleasa INIMII senatorului penal este o colega deputat

Isi traiesc povestea de dragoste departe de ochii lumii si numai apropiatii lor au stiut ca DAN SOVA si CATALINA STEFANESCU sunt mai mult decat colegi de partid. In ciuda problemelor cu legea pe care le are senatorul, Dan si Catalina vor deveni, in toamna, sot si sotie.

Intr-o perioada cand problemele cu legea pe care le are senatorul DAN SOVA ocupa spatii importante in jurnalele de stiri, iata ca parlamentarul gaseste timp sa se ocupe si de latura sentimentala. Ba, mai mult, la 42 de ani DAN SOVA a decis sa renunte la burlacie. Cea care l-a determinat sa faca pasul spre altar este CATALINA STEFANESCU, o olteanca simpatica de 27 de ani. Si deputat in Parlamentul Romaniei.

CITESTE SI: DAN SOVA s-a prezentat la POLITIE pentru a stabili calendarul CONTROLULUI JUDICIAR

CATALINA STEFANESCU este o fata cu un aspect greu de confundat, cand o vezi pe holurile Parlamentului. Imbracata de cele mai multe ori intr-un taior negru care contrasteaza cu figura ei copilaroasa, eleganta din varful parului atent impletit pana la pantofii din piele mata, cu toc inalt, CATALINA STEFANESCU nu doreste ca lumea sa intoarca capul dupa ea. Sta la cutie, atat prin tinuta, cat si prin comportament. Se fereste de presa si evita sa se afiseze in compania unor politicieni celebri. Cu o exceptie: DAN SOVA.

Mult mai cunoscutul politician a reusit sa cucereasca inima oltencei, iar primul pas, logodna, a venit firesc in iarna. Ineditul cuplu a trecut si prin momente dificile. Primul a fost in ocotmbrie 2014, cand CATALINA STEFANESCU a avut un accident grav de masina. DAN SOVA i-a fost alaturi in clipele grele care au urmat si a sprijinit-o moral atat in perioada de spitalizare, cat si in cea de recuperare. La randul ei, CATALINA STEFANESCU i-a fost alaturi lui DAN SOVA in timpul celor doua cereri de ridicare a imunitatii dezbatute in Parlamentul Romaniei.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI il ACUZA pe PONTA ca MINTE. Premierul a fost ASOCIATUL lui DAN SOVA. DOCUMENT 

In toamna, cei doi urmeaza sa faca pasul cel mare si sa devina sot si sotie. Ei vor stabili o premiera: primul cuplu de parlamentari care se casatoresc in timpul mandatului. Chiar daca DAN SOVA mai trebuie sa-si rezolve problemele pe care le are cu legea, CATALINA STEFANESCU este convinsa ca iubitul ei este nevinovat si il va astepta indiferent ce decizie vor lua judecatorii in acest dosar.

Sursa text: revistablogurilor