Greu la pușcărie! Dan Șova transferat de la Rahova la Jilava și pus sub protecție specială

Fostul senator PSD, Dan Şova, care în 20 iunie a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul CET Govora, în care este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET şi o firmă de avocatură, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava, potrivit unor surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Fostul senator PSD a fost trasferat săptămâna trecută la Penitenciarul Jilava, după ce a ieşit din perioada de carantină, au declarat pentru News.ro surse din ANP. Aceleaşi surse spun că Dan Şova a fost încarcerat la Secţia a IV-a de la Penitenciarul Jilava, unde sunt închişi politicieni, foşti magistraţi sau poliţişti, aceştia fiind protejaţi de restul deţinuţilor, scire news.ro.

În 20 iunie, fostul senator şi ministru al Transporturilor, Dan Şova, a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul CET Govora, în care este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut astfel decizia primei instanţe, care l-a condamnat pe Şova la trei ani de închisoare.

Sursa foto: realitatea