Dan Sova, un nou ATAC la adresa noului PNL

Unificarea DREPTEI este contrata din toate partile de adversarii politici. Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, afirma ca la CONGRESUL PNL-PDL nu a existat nici un repros la adresa lui BASESCU si ca noul partid se pregateste sa reinstaureze fostul regim.

“Am vazut fel si fel de discursuri in cadrul CONGRESULUI DE FUZIUNE, dar n-am sesizat nici macar cel mai mic repros adresat lui BASESCU! Nu doar ca cei din PNL si PDL nu se dezic de cei zece ani de dezastru provocat de acest regim nociv, dar ne demonstreaza ca se pregatesc sa-l aduca inapoi.

Citeste si: PC ATACA FUZIUNEA PNL-PDL: CONGRESUL REFACE ALIANTA DA

Inteleg ca oameni precum Blaga, Boc, Anastase, Videanu sau Ioan Oltean pot fi nostalgici dupa epoca de aur a regimului BASESCU, atunci cand s-au imbogatit pe spinarea romanilor, dar nu m-as fi asteptat niciodata ca tocmai IOHANNIS sa fie vehiculul prin care acesti oameni ar putea ajunge din nou la conducerea tarii”, sustine Sova, potrivit unui comunicat, remis duminica presei.

Liberalii si democrat-liberalii au FUZIONAT, sambata, in cadrul unui CONGRES. Noua ALIANTA CRESTIN LIBERALA PNL-PDL va sustine un CANDIDAT unica la Presedintie.

PONTA SI PSD, ATAC DUR LA ADRESA FUZIUNII PNL-PDL

Sursa foto: enational.ro