Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, si-a dezvaluit prioritatile

Este periculos pentru PSD “sa luam o decizie privitor la dl. Dragnea chiar in mijlocul campaniei electorale”, a declarat Dan Tudorache, candidat PSD la Primaria sector 1, intr-un interviu pentru HotNews. “In momentul asta, pentru mine e mai important ce fac maine in campanie decat cine conduce partidul”, a mai spus acesta.

Dan Tudorache nu este de acord cu edificarea unei moschei in sectorul 1 al Capitalei si spune ca va face referendum sa vada ce spune populatia. “Poate in alta parte, da, Guvernul sa dea cultului musulman in alta parte, nu in sectorul 1”, spune Tudorache. In ceea ce priveste cheltuirea banilor pe pansele, Tudorache spune ca, daca va ajunge primar, se vor planta flori doar din serele Primariei si plante perene, sa nu fie nevoie sa le schimbe de la an la an.

Candidatul PSD la Primaria sectorului 1 spune ca vrea sa termine programul de reabilitare la blocuri si sa reabiliteze gratuit casele, iar principala masura sociala este sa gaseasca locuri de munca pentru categoriile defavorizate, ca acestia sa nu traiasca din ajutoare sociale. Acesta este de acord sa se dea bani la biserici din bugetul local, daca este nevoie, si una dintre solutiile pentru problema parcarii este ingustrarea trotuarelor pentru a face loc masinilor, dar si parcari park&ride.

Tudorache locuieste in sectorul 1, pe str. Sisesti, intr-o casa cumparata in 2001 cu circa 70.000 dolari. Acesta este deputat si castiga 5.700 lei/luna. 

Sursa text: hotnews