DAN VICKERMAN, fostul international australian de RUGBY, a murit la numai 37 de ani

Fostul international australian de rugby DAN VICKERMAN, de origine sud-africana, a incetat din viata, sambata, la varsta de 37 de ani, informeaza The Guardian, citat de News.ro.

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii furnizate de presa de la Antipozi, politia ar trata moartea lui DAN VICKERMAN ca pe o SINUCIDERE!

STIRE INITIALA

“Lumea rugbyului este in soc dupa aflarea vestii mortii tragice a lui DAN VICKERMAN. Dan era un jucator puternic pe teren si foarte iubit in afara terenului. Gandurile noastre sunt alaturi de familia lui DAN VICKERMAN in aceste momente extrem de dificile”, a declarat directorul executiv al federatiei australiene, Bill Pulver.

Forul australian nu a precizat cauza decesului fostului sportiv. DAN VICKERMAN s-a nascut la Cape Town, in 1979. La varsta de 21 de ani, DAN VICKERMAN a inceput sa joace pentru echipa australiana Brumbies, ceea ce l-a propulsat si catre naţionala Australiei, pentru care a evoluat in 63 de meciuri. DAN VICKERMAN s-a retras din activitatea sportiva in 2012, din cauza unei accidentari persistente la tibia dreapta. Dupa retragere, DAN VICKERMAN a lucrat in domeniul imobiliar, insa in paralel a colaborat si cu asociaţia jucatorilor de rugby. Fostul international australian era casatorit si avea doi copii.

Sursa foto: