DAN VOICULESCU afla joi daca scapa de CONTROLUL JUDICIAR

DAN VOICULESCU afla joi va scapa de CONTROLUL JUDICIAR impus de procurorii DNA in dosarul de santaj. Curtea de Apel Bucuresti a judecat, marti, cererea de ridicare a CONTROLULUI JUDICIAR, insa a amanat pentru joi pronuntarea unei decizii.

Pe 10 iulie, Tribunalul Bucuresti i-a respins solicitarea lui VOICULESCU, insa acesta a contestat decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

Citeste si: DAN VOICULESCU, LA IPJ ILFOV: “IN CONTURILE LUI BASESCU S-AU DEPUS BANI CU SACOSA!”

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, la inceputul lunii iulie, punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii CONTROLULUI JUDICIAR fata de DAN VOICULESCU, acuzat de santaj prin constrangere in scopul dobandirii, in mod injust, a unui folos patrimonial.

“DAN VOICULESCU a amenintat direct sau prin intermediari oameni de afaceri si administratori a trei companii ca, in situatia in care nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul de presa pe care in fapt il conduce, va declansa o agresiva campanie de discreditare.

Citeste si: MOTIVELE PENTRU CARE SE MENTINE CONTROLUL JUDICIAR IN CAZUL LUI DAN VOICULESCU

Sub aceasta amenintare, unul dintre oamenii de afaceri, denuntator in cauza, i-a achitat lui VOICULESCU suma de 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate, incheiate cu trusturile de presa apartinand acestuia”, sustine DNA.

Sursa foto: capital.ro