DAN VOICULESCU da in judecata conducerea Curtii de Apel

Avocatii lui Dan Voiculescu vor ataca la CEDO decizia Curtii Supreme in dosarul Telepatia

Dan Voiculescu da in judecata completul Curtii de Apel Bucuresti (CAB). Voiculescu a contestat numirea completului de judecata in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), el incercand in acest fel sa desfiinteze completul de judecata care analizeaza dosarul privatizarii frauduloase a ICA. 

Reamintim ca Dan Voiculescu a mers, luni, la sediul IPJ Ilfov, unde trebuie sa revina in fiecare luni si vineri, fiind cercetat sub control judiciar impus de DNA intr-un dosar de santaj.

Citeste si: DAN VOICULESCU: NU MAI IMI ARDE DE CONCEDIU, DAR CRED CA NICI LUI TRAIAN BASESCU

Pe 26 septembri 2013, in dosarul ICA, DAN VOICULESCU a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru spalare de bani. Sentinta a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care va da o decizie definitiva in acest dosar. Urmatorul termen in dosar va fi in 4 august, cand ar urma sa dea declaratii martorii.

In perioada in care se afla sub CONTROL JUDICIAR, VOICULESCU trebuie sa respecte, printre altele, urmatoarele obligatii: sa se prezinte la organul de urmarire penala; sa informeze de indata organul judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza cu privire la schimbarea locuintei; sa se prezinte la organul de politie desemnat cu supravegherea sa de catre organul judiciar care a dispus masura, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat.