DAN VOICULESCU ii da in JUDECATA pe judecatorii din dosarul ICA

DAN VOICULESCU va sesiza Inspectia Judiciara in legatura cu activitatea judecatorilor Camelia Bogdan si Mihai Mihalcea, care au dat sentinta in dosarul ICA.

Totodata, Voiculescu a inceput procedurile si intentioneaza sa-i actioneze in JUDECATA pe cei doi magistrati. Astfel, Voiculescu a cerut avocatului sa analizeze cadrul legal pentru actionarea in instanta a judecatorilor Camelia Bogdan si Mihai Mihalcea pentru abuz in serviciu si represiune nedreapta, conform unei informatii de presa, potrivit stiripesurse.ro, care citeaza DC News.

In acelasi timp, avocatul lui Voiculescu, Gheorghita Mateut, a sesizat Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a analiza “neregulile grave inregistrate in judecarea cauzei”.

Citeste si: SECHESTRUL pe bunurile familiei lui Dan Voiculescu, CONTESTAT de FIICELE acestuia

Inspectia Judiciara va trebui sa verifice incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitatile privind judecatorii (prevazute la art. 99 lit. b din Legea nr. 202/2004) si in ce masura cei doi judecatori si-au exercitat functia cu rea-credinta sau grava neglijenta (conform art. 99 lit. t din Legea nr. 303/2004).

Indiferent de concluziile Inspectiei Judiciare in cazul sesizarii lui Mateut, “activitatea celor doi judecatori va ajunge in instanta”.

Citeste si: SECHESTRUL pus pe sediul Antenelor, CONTESTAT in instanta de avocata lui Dan Voiculescu

“In acest caz vom avea poate prima situatia dupa decizia CCR nr. 397/03.07. 2014 in care judecatorii vor fi chemati sa se pronunte cu privire la modul in care judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Mihalcea au