Dan Voiculescu, la IPJ ILFOV: “In conturile lui Basescu s-au depus bani cu SACOSA!”

DAN VOICULESCU a facut, luni la pranz, o noua vizita la sediul IPJ Ilfov, potrivit masurii controlului judiciar sub care este cercetat intr-un dosar de santaj. Fondatorul PC a reluat acuzatiile la adresa presedintelui Traian Basescu.

DAN VOICULESCU a spus ca asteapta o confirmare de la Bruxelles, referitoare la dosarul de spalare de bani in care a fost implicat Traian Basescu:

Citeste si: VOICULESCU, ACUZE GRAVE LA ADRESA LUI TRAIAN BASESCU

“Eu astept azi de la Bruxelles o confirmare, dar pot sa va spun ca este vorba despre faptul ca in conturile presedintelui s-au depus bani cu sacosa (…) in numerar, bani in conturi.

Repet acuzatia si in rest nu am ce comenta, ca nu sunt nici la procuratura nici la proces”, le-a spus Voiculescu jurnalistilor, la iesirea de la IPJ Ilfov. Intrebat de unde are respectivele dovezi, fondatorul PC a replicat: “Nu e treaba dumneavoastra cine mi-a pus mie la dispozitie o hartie de la procuratura”.

Curtea de Apel ia in discutie, marti,  22 iulie, contestatia lui DAN VOICULESCU in cazul deciziei privind masura controlului judiciar dispusa in dosarul in care este cercetat pentru santaj. Tribunalul Bucuresti a respins, in 10 iulie, cererea omului de afaceri de ridicare a masurii controlului judiciar, dispusa de procurorii anticoruptie in dosarul in care este acuzat de santaj.

MOTIVELE PENTRU CARE SE MENTINE CONTROLUL JUDICIAR IN CAZUL LUI DAN VOICULESCU

Sursa foto: pesurse.ro